Vuoriortan viikonloppu oli aika juhlapainotteinen, trööt!

Lauantaina juhlimme koko perhe Kahvila ja Puoti Lillan‘n 1v.-syntymäpäiviä. Lillan on sisustuskahviloista Vuoriortan ehdoton ykkönen! Kahvila on lapsiystävällinen olematta kuitenkaan liian goodygoody. Kauniisti sisustettuun Lillaniin voit mennä juuri sellaisena kuin olet, istua kodikkaasti suuren ruokapöydän ääreen tai katsella lasten touhuamista mukavilta sohvilta ja nojatuoleilta. Sisustustavaran lisäksi Lillanissa on kaikenlaista kivaa lapsille.

Vuoriortta_Lillan_logo_myyrä

Myyrältä sai haleja ja joulukalenterin

Pieni tyttäremme koittaa jo kovasti olla mukana veikan leikeissä. Hän on vastikään hoksannut että elämää on myös olkkarin maton ulkopuolella. Missäpä muuallakaan kuin isoveljen huoneessa – mikä paratiisi pienelle tutkijalle! Saapa nähdä miten tämä vaikuttaa Vuoriortta-malliston edistymiseen…on aika kaivaa leikkikehä varastosta.

Viikonloppuna juhlittiin myös rakkaan ystävän pyöreitä. Juhlien teemana oli black and white. Myönnän, en ehtinyt tällä viikolla pahemmin miettimään asuani… Sattuneesta syystä tämän tyyppinen ulkoilu on vähän kortilla. Vaatekaappia myllätessä löytyi aarteitakin; tanskalaisen Malene Birgerin niitti-mekko taskuilla, löytö Fashion kirppikseltä Raflasta (myyjänä viehättävä Maria Veitola). Tästä on jo pari vuotta, edelleen mekko on yksi ehdottomia suosikkejani. Fashion kirppis on osaltaan yksi tapa ekologiseen kuluttamiseen, toisen turha voi olla toisen aarre 🙂 Toinen kierrätysaatteen suunnannäyttäjä on tämän vuoden Elle Style Awardseissakin palkittu (Vuoden eettinen muotiteko) Vaatelainaamo.

Löytyykö omasta vaatekaapistasi aarteita? Itselle tai vaikkapa jollekin toiselle 🙂

Vuoriortta_Malene_Birger