joulu 03

Ho Ho Ho

Ihana valkoinen lumi, viimeinkin valoa!

Melkoisella draivilla menty viikko eteenpäin! Vuoriortasta on tullut ihan oikea kotimainen yritys ja ensimmäinen tuoteryhmä on viimein valmis. Päivänvalon se näkee vasta ensi vuoden puolella muiden perheenjäsentensä seurassa. Malttia, malttia… Sanoo Vuoriortta jolle itselleen kärsivällisyys on melko vieras käsite.

Mikäli kuitenkin seurasi, järjestösi tai lapsesi luokka kaipaa kivaa, kotimaista ja ekologista takuu-tuotetta varainhankintaan, ota rohkeasti meihin yhteyttä: sales(at)vuoriortta.fi.
Vuoriortta on alusta asti mukana tekemässä hyvää!

Joulua kohden elämä tuppaa aina kiihtymään vaikka kuinka yrittää luoda sitä ihanaa joulurauhan tuntua. Vuoriortan keittiössä tuoksuu glögissä keitetyt taatelit. En ole ikinä tehnyt taatelikakkua, silti niitä jokusen väkersin poikamme päiväkodin joulu-myyjäisiin. Yrittänyttä ei laiteta ja hyviä tuli! Testiversio katosi heti parempiin suihin…

Vuoriortta_Joulu

“Petteri” lensi meille postissa viime viikolla, Schwarzwaldin kukkuloilta saakka!

Vuoriortta_joulu

…mit glühwein

Helsingin keskusta kuhisee joulupukin apulaisia. Jos Manskulle tai Aleksille lähdette pyörimään niin respect! Suuria ihmismassoja vierastavana, suosin stressittömämpiä ostospaikkoja kuten verkkokauppoja. Tänä vuonna Vuoriortan pukinkontti koostuu sattuneesta syystä aika pehmoisista paketeista 🙂 Koviakin paketteja toki löytyy – pikku-miehemme on toivonut tontulta kaivurirekkaa ja taskulamppua.