marras 11

Bonjour Maailma!

Vuoriortta projekti etenee, viimeinkin!
Inspiraatio vie ja Vuoriortta vikisee. Vikisee kovaa ja korkealta läheisten suureksi iloksi.

Ennen tätä Vuoriorttaan liittyvää ensimmäistä postausta, olen jo kuukausia vainonnut lähipiiriäni. Pakonomainen tarve tuoda Vuoriortta ulos päivänvaloon on vienyt yöunia ja keskittymiskykyä kuten aina uutta synnyttäessä. Pieni, puolivuotias tyttäreni on seurannut lattialla äidin piirtämistä ja kaavoitusta. Kolmevuotias poikani on ripustellut luonnoksia oman huoneensa seinille, välillä uhmakohtauksessaan repinyt niitä silpuksi saaden taas uuden tilalle.

Sillä aikaa, kun olen seikkaillut matkailualan viidakoissa Ranskassa ja koto-Suomessa, olen ilokseni huomannut kuinka ekologisten tuotteiden maailma on saanut kivan piristysruiskeen. Iänikuisten, kalpeiden hippikaapujen rinnalle on tullut mitä innovatiivisempia tuoteperheitä ja brändejä. Mm. näistä sekä muista inspiroivista innovaatioista tulen vinkkailemaan täällä myöhemmin.

Suomalaisuushan se vasta ihanaa onkin! Jos se vain suinkin on mahdollista. Moni suomalainen pienyritys tekee kaikkensa jotta tuotteet olisivat mahdollisimman kotimaisia, vaikeaahan se on ja valitettavasti vähän aliarvostettuakin yritysten arvomaailmassa.

No, jokainen ruuhkavuosissaan piehtaroiva tietää, että välillä mennään sillä mikä helpoiten käteen osuu. Koirankakkapussi voi sujahtaa jonnekin aivan muualle kun biojätteisiin. Ja jos voi happihalvauksen jollain välttää niin mene siitä mistä aita on matalin. Maapalloa saati Koto-Suomea sillä et pelasta, mutta parisuhde saattaa jäädä plussan puolelle puhumattakaan pikku-tateista.

Tämä lienee se Vuoriortan suurin innovaatio – mallisto jonka eteen ei tarvitsisi niin kauheasti miettiä; missä näitä käytetään? Minkä kanssa näitä pesen? Minkä kanssa tätä käytän? Ketä tämän on tehnyt ja mistä? Kannattaako ostaa nyt vai joulualesta? Mistä löytyy alennuskoodi?

Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdytte!

Vuoriortta